FødevareWatch

Vivino-ejer intensiverer blikket på Danmark

Balderton Capital har netop rejst ny fond på adskillige milliarder kroner, og venturefonden vil nu gå mere aggressivt til vækst i Danmark, lyder det fra ledende partner.

Lars Fjeldsøe-Nielsen er ledende partner i Balderton Capital. Foto: Rune Aarestrup Pedersen/ERH

Med et beløb på 400 mio. dollar – 2,7 mia. kr. – i en nyetableret fond målrettet nye investeringer er Balderton Capital klar til at skrue op for investeringerne i danske tech-selskaber.

Det skriver Børsen.

Venturefonden står allerede bag investeringer i danske it-selskaber som Vivino, Peakon, Labster og Simple Feast, og hvis det står til ledende partner i Balderton Capital, Lars Fjeldsøe-Nielsen, vil der komme flere til.

"Der er stort momentum i det danske økosystem, og selvom det er et lille land, slår det virkelig igennem på den internationale startup-scene. Danske iværksættere er begyndt at løfte hinanden op, og langt flere er begyndt at tænke globalt fra dag ét," forklarer Lars Fjeldsøe-Nielsen til Børsen om baggrunden på fokusset på danske selskaber.

Balderton Capital er blandt Europas største venturefonde, når det kommer til investeringer i den tidlige fase – såkaldte Series A-investeringer – hos tech-startups.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ItWatch)

Dansk AI-firma skal på ansættelsestogt efter ny kapitalrejsning

Vagthund slår alarm: EU-penge kan oversvømme markedet for venturekapital

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier