FødevareWatch

Lagkagehuset-stiftere efter kaffesats: "Vi er ikke klar til at spille old boys endnu"

Steen Skallebæk og Ole Schielder Kristoffersen har begivet sig ud i et projekt, der på mange måder minder om Lagkagehuset, hvor de selv driver projektet fremad. "Vi gider ikke bare være investorer, hvor man sidder til nogle møder og ellers bare kigger på," lyder det.

Steen Skallebæk (tv) og Ole Schielder Kristoffersen (th) fusionerede deres bagerbutikker til Lagkagehuset i 2008. Arkivfoto. | Foto: Niels Hougaard/ERH

Stifterne af fusionen Lagkagehuset, Steen Skallebæk og Ole Schielder Kristoffersen, kunne erklære sig økonomisk uafhængige med frasalget af Lagkagehuset i 2017. Men det har ikke været nok til at holde dem væk fra livet som iværksættere.

"Det er lidt ligesom, hvis man har spillet fodbold på seriøst plan. Du kan godt vælge at spille old boys, men det er sgu ikke det samme som at spille rigtigt. Det bliver hygge. Og vi er ikke klar til at spille old boys endnu," siger 54-årige Steen Skallebæk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier