FødevareWatch

Hurtig amerikansk skuespiller bliver medejer af norsk vandkoncern

Skuespilleren Dwayne Johnson, der efter eget udsagn drikker 15 liter vand om dagen, har købt sig til en rolle som medejer i det norske vandfirma Voss.

Dwayne Johnson (tv.) og Jason Statham udgør en markant del af sucessen i filmserien The Fast & Furious. Nu er Dwayne Johnson blevet medejer af norsk vandfirma. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS / Ritzau Scanpix

Dwayne Johnson, bedre kendt som The Rock og fra sin medvirken i Fast & Furious-filmene, har indgået, hvad der kaldes et strategisk partnerskab med den norske vandproducent Voss.

Det fremgår af en meddelelse, som Voss har udsendt i sidste uge.

Udover at have købt en pulje aktier i virksomheden, har Dwayne Johnson fået titel af strategisk rådgiver i selskabet.'

På sin Instagram-profil skriver Dwayne Johnson, at "Idéen om at eje vand har altid fascineret mig - delvist fordi jeg drikker 4 gallons (ca. 15 liter, red.) om dagen, og jeg ønsker at levere det til verden."

Videre hedder det:

"Men fundet af den rigtige partner med fælles værdier, etik og en virksomhedskultur, som jeg beundrer, var det, der motiverede mig til at indgå i denne aftale."

Pengene fosser ud af norsk kildevandskending

I pressemeddelelsen fra Voss hedder det, at vandfirmaet vil kunne få gavn af skuespillerens "dybe kendskab og ekspertise inden for kulturskiftende marketing gennem løbende brandingsamtaler og -samarbejder." Som del af partnerskabet skal skuespilleren stå i spidsen for Voss' kommende kampagne på de sociale medier og i reklamer

Voss har siden sin start i 1999 kostet ejerne mange penge. Samlet har årsregnskaberne frem til 2018 bidraget med tab på i alt 565 mio. norske kr., men i 2016 fik selskabet ny majoritetsejer i form af det kinesiske selskab Reignwood Europe Holding, der sikrede selskabet en egenkapital på 466 mio. norske kr. ved udgangen af 2017.

Vandprodukter fra Voss of Norway kan købes i omkring 50 markeder, og efter kinesernes entre i 2016 var det forhåbningen, at der skulle mere vand af sted til Asien.

Pengene fosser ud af norsk kildevandskending

Pengene fosser ud af norsk kildevandskending

Pengene fosser ud af norsk kildevandskending

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier