FødevareWatch

Britiske vinbutikker under tungt pres

Fra flere sider bliver de britiske vinforretninger presset som aldrig før. Siden årtusindskiftet har fem af de største kæder været under stort økonomisk pres.

Foto: Ritzau Scanpix

Internettet og de store supermarkeder lægger - som i så mange andre lande - også et pres på de vinhandlende i Storbritannien.

Ifølge Financial Times har fem af de største kæder i landet siden årtusindskiftet været under administration, og i sidste uge meddelte Majestic, der er en af de tilbageværende spillere, at man ville sælge aktiver fra for i stedet at satse mere på sin onlinehandel under brandet Naked Wine.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier