DTU-bryggeri laver øl på ris til sushikæde

En ny bryggemetode og brugen af restprodukter skal gøre produktionen af øl mere klimavenlig. Science Brew på DTU har afsat risøl til restuarantkæde.
Ølbrygning på DTU. Studerende Anders Nielsen og vejleder Preben Bøje Hansen | Foto: POLFOTO
Ølbrygning på DTU. Studerende Anders Nielsen og vejleder Preben Bøje Hansen | Foto: POLFOTO

Science Brew på DTU vil lave øl på restprodukter, ligesom bryggeriets metode infølge eget udsagn vil have en udnyttelsesgrad af råvarerne på 98-99 pct. mod normalt 90 pct. Det skal gøre ølbrygningen mere klimavenlig. Det skriver Børsen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter