FødevareWatch

Carlsberg skal have ny næstformand

Lars Rebien Sørensen, der er nuværende næstformand i bestyrelsen i Carlsberg Group, genopstiller ikke ved den kommende generalforsamling.

Lars Rebien Sørensen (tv.) bliver med stor sandsynlighed erstattet af Lars Fruergaard (th.) Jørgensen som medlem af bestyrelsen i Carlsberg Group. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

En Novo-figur kommer med stor sandsynlighed til at afløse en anden i bestyrelsen i Carlsberg Group.

Af en meddelelse fremgår det, at den nuværende næstformand i bestyrelsen, Lars Rebien Sørensen, har meddelt, at han ikke stiller op til genvalg, når der afholdes generalforsamling den 13. marts 2019.

I stedet vil bestyrelsen foreslå Lars Fruergaard Jørgensen som nyt medlem. Lars Fruergaard Jørgensen er i dag adm. direktør for Novo Nordisk A/S.

"Jeg vil gerne takke Lars Rebien Sørensen for hans bidrag til bestyrelsen i den periode, han har været medlem. Jeg er meget glad for, at vi kan foreslå en stærk kandidat som afløser for Lars. Lars Fruergaard Jørgensens ekspertise og ledelseserfaring vil være af stor værdig for bestyrelsens fremtidige arbejde," udtaler Flemming Besenbacher, bestyrelsesformand i Carlsberg Group.

Lars Rebien Sørensen har siddet i bestyrelsen i Carlsberg siden 2015. I perioden fra år 2000 til 2016 var han adm. direktør i Novo Nordisk. Her blev han afløst af netop Lars Fruergaard Jørgensen.

Siden juli 2018 har 64-årige Lars Rebien Sørensen været bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden.

Tunge erhvervsspidser i opråb: Grønne startups tørster efter kapital

Erhvervsfolk: Grønne startups skal have lettere adgang til kapital

Professor træder ud af Carlsbergfondets bestyrelse

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier