FødevareWatch

Royal Unibrew vil foretage flere opkøb i 2019

Bryggerikoncernen har konkrete planer om nye opkøb i det kommende år. Særligt lokale brands i stigende sektorer er interessante, fortæller topchefen.

Adm. direktør i Royal Unibrew, Hans Savonije | Foto: Gregers Tycho/Jyllands-Posten

Royal Unibrews ledelse har haft travlt i 2018. Fire opkøb er det blevet til for bryggeriet fra Faxe, og også i det nye år skal checkhæftet findes frem.

Det skriver Børsen.

"Flere opkøb vil komme til i 2019, og vi har allerede konkrete opkøbsplaner, men vi har ikke en komplet opkøbsstrategi ud over, at vi både satser på både alkoholiske drikke og ikke-alkoholiske drikke. De opkøb, vi i så fald vil foretage, bliver som førhen stærke, især lokale brands i sektorer, der er stigende. Og her mener jeg health og wellness-drikke samt lokale specialbryggerier og drikkevarer inden for kategorien convenience," siger adm. direktør i Royal Unibrew, Hans Savonije.

Royal Unibrew-chef: Højt opkøbstempo var ikke planen

Unibrew-chef: Solide resultater - ikke kun vejret drev væksten

Unibrew betalte tocifret millionbeløb for Nohrlund-opkøb

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier