FødevareWatch

Unibrew vil have tidligere Heineken-direktør i bestyrelsen

Der er udsigt til en større udskiftning i bestyrelsen hos det danske bryggeri Royal Unibrew, når selskabet afholder generalforsamling den 24. april.

Foto: PR/Royal Unibrew

Efter Kåre Schultz forlod formandsposten 31. december 2017 blev Walther Thygesen konstitueret som formand, mens Jais Valeur fik titel af næstformand. Der bliver foreslået et genvalg af de to samt af Karsten Mattias Slotte og Hemming Van.

Hverken Jens Due Olsen eller Ingrid Jonasson genopstiller og dermed er der udsigt til tre nye ansigter i bestyrelseslokalet.

Floris van Woerkom, der var medlem af direktionen i Heineken fra 2005 til 2012, er blevet foreslået til bestyrelsen. Her varetog han opgaven som kontrol- og revisionsdirektør.

Tidligere Topdanmark-direktør Christian Sagild er også blevet foreslået som nyt bestyrelsesmedlem.

Finansdirektøren i FLSmidth bliver det sidste nye medlem af bestyrelsen. Lars Vestergaard har tidligere været ansat i Carlsberg.

Efter generalforsamlingen vil bestyrelsen bestå af syv medlemmer valgt af generalforsamlingen og tre medlemmer valgt af medarbejderne.

Afgiftsstigninger og ny lovgivning ændrer flere markeder for Royal Unibrew

Royal Unibrew udvider direktionens bonusprogram

Det Fri Øl indfører kontingent og varsler offensiv

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier