FødevareWatch

Walmart undskylder for skydevåben i skolestartsudstilling

Den amerikanske detailkoncerns kommunikationsteam har fået travlt, efter et billede af skydevåben har ramt de sociale medier.

Foto: Danny Johnston/AP/Polfoto

Et billede af en glasmontre fyldt med rifler under et skilt med overskriften "Own your school year like a hero" har bragt den amerikanske detailkæde Walmart i alvorlig modvind på Twitter.

Det skriver CNN Money.

Billedet viser skydevåben markedsført som en del af Walmarts skolestartssortiment og er blevet delt og kritiseret et utal af gange på sociale medier som Twitter.

Reaktionen på Twitter alene har fået Walmarts kommunikationsteam til at udsende mere end 130 svar til vrede kunder, og Walmart har fordømt billedet.

Talsperson Charles Crowson siger til CNN Money, at selskabet ikke bryder sig om billedet og arbejder på at fjerne skiltet.

 

Det er ikke første gang, at Walmart kommer i modvind i lignende situationer. I september sidste år, i et forsøg på at markere 15-året for 9/11-angrebet, blev Walmart også skydeskive, da et varehus i Panama City Beach havde bygget to tårne af Coca-Cola-kasser, der skulle ligne World Trade Center, skriver CNN Money.

Walmarts nye app overflødiggør kasseapparater

Dansk investering i Walmart får kritik

Wal-Mart vokser på e-handel

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier