FødevareWatch

ABC-butikkerne runder igen plus på 30 millioner

De 13 jyske og fynske detailbutikker i den familieejede ABC Lavpris-kæde har i det forgangne regnskabsår leveret et resultat på linje med året før. "Vi tager det stille og roligt," siger direktør.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Stabilitet er nøgleordet i ABC Lavpris, der har 12 dagligvarebutikker i Jylland og en enkelt på Fyn.

Butikkerne afgiver ikke et samlet regnskab, men en opgørelse af de 13 butikkers nyligt offentliggjorte regnskaber for 2015/16 foretaget af FødevareWatch viser, at ABC-butikkerne afslutter årsregnskaberne for 2015/16 med et samlet resultat efter skat på 33,0 mio. kr. Det er en my mere end året før, hvor kæderne havde et samlet plus på 32,9 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier