FødevareWatch

Ny kommerciel direktør klar for Coop.dk

Peter Gram Møller har siden nytår haft titel af at være kommerciel direktør for nonfood-delen på Coop.dk. Han kommer fra Dansk Supermarked, hvor han har arbejdet for Wupti.com.

Foto: Ritzau Scanpix/Magnus Møller

Coop har hentet Peter Gram Møller, der har en fortid i blandt andet Wupti, Schulstad og Ceralia, ind som kommerciel direktør for nonfood-delen Coop.dk Shopping.

Det skriver bureaubiz.dk.

Ifølge hjemmesiden handler jobskiftet mest om geografi, for da dansk Supermarked overtog Wupti.dk var det også med en udsigt til at Peter Gram Møller skulle flytte arbejdspladsen fra Odense til Dansk Supermarkeds hovedkvarter ved Aarhus.

"Jeg bor på Sjælland, og det har fungeret fint i forhold til Odense. Men jeg er ikke interesseret i at flytte til Aarhus. Jeg fulgte med i første omgang for at være med til at sikre overgangen, men tilkendegav også, at det ville være på lånt tid," siger Peter Gram Møller til Bureaubiz.

Føtex går ind på onlinemarkedet for fødevarer

Coop-formand: "Det er bedre at æde sig selv end blive ædt af andre"

Dansk supermarkedsboss ruster sig med milliarder til nye investeringer

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier