FødevareWatch

Rema 1000 satser på Mobilepay

Den store detailkæde skifter dets kortterminaler fra Nets til Verifone, der også kan modtage betaling via mobilepay. Dermed følger kæden Dagrofas eksempel.

Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Polfoto/arkiv

Første var det bankerne, der i hobetal vendte Swipp ryggen og smilte mod Mobilepay. Nu skifter dagligvarekæden Rema 1000 alle dets kortterminaler, så de kan modtage betaling via betalingsappen.

Det skriver Børsen.

Fremover vil det dermed være terminaler fra Verifone, der står i kædens kasser. Førhen blev kortterminalerne leveret af danske Nets.

Torben L. Sørensen, der er økonomidirektør i kæden, uddyber baggrunden for skiftet til Børsen.

"Med Verifones terminaler har vi mulighed for at tage imod alle typer af betalinger. Vi har indtil nu haft den lille hvide boks til Mobilepay og vil forsat gerne kunne tilbyde betaling med Mobilepay," siger han.

Rema 1000 er ikke den første detailkæde, der vil indføre betaling via Mobilepay. I september meddelte Dagrofa-koncernen, at de også vil installere nye terminaler fra verifone.

Tidligere i november luftede Coop også muligheden for, at koncernen ville gå uden om Nets og finde en betalingsløsning, der tillod Mobilepay. Det blev dog understreget, at Coop fortsat betragter det mobile dankort som den løsning, der vil få folk til få danskerne til at benytte mobilbetalinger i stor skala.

Coop: Nordea-skifte øger sandsynlighed for Mobilepay-løsning

Dagrofa lancerer altomfavnende betalingsløsning

Det mobile dankort skal ud i Dansk Supermarkeds kæder i 2017

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier