FødevareWatch

Alle Metro-ejendomme er endelig solgt

Byggekæde køber de sidste to butikker og ekspanderer dermed ejendomsporteføljen. En byggegrund udgør stadig hængeparti.

Foto: PR/Metro Group

Vojens-selskabet Davidsens Tømmerhandel har købt de sidste to af den nu lukkede Metro-kædes varehuse med overtagelse den 1. juni. Det drejer sig om ejendomme i Aarhus og Aalborg, skriver mægleren på handlen, EDC Erhverv Poul Erik Bech, i en pressemeddelelse.

I Aalborg er grunden på 26.000 kvm, mens bygningerne indeholder 12.000 etagemeter. I Aarhus er grunden er på 38.000 kvm med 17.000 etagemeter bygninger. Med de nye varehuse i porteføljen har byggekæden 14 afdelinger i Jylland, Odense og Nordsjælland. Davidsen har ca. 675 ansatte og en samlet omsætning på ca. 1,5 mia. kr.

Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

"Med store afdelinger i Aarhus og Aalborg kan vi nu for alvor betegnes som en landsdækkende kæde. Det er vores klare mål at skærpe konkurrencen om både professionelle kunder og private forbrugere i de to områder, som vi nu rykker ind i," siger Povl Davidsen, ejer og bestyrelsesformand for Davidsens Tømmerhandel, i presemeddelelsen.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for salget af Metros ejendomme i Danmark, hvoraf der dog stadig resterer en byggegrund i Odense. De øvrige tre Metro-ejendomme ligger i København, Kolding og Glostrup.

Ejendommen i Glostrup blev erhvervet af Dansk Cater A/S, som åbner Inco-butik nummer tre i rækken. I Kolding blev ejendommen købt af Trade City som et led i udvidelsen af virksomheden, og den gamle Metro-bygning er således blevet til "Space City", som drives som ét samlet lager- og engroslejemål.

(Denne artikel er leveret af FødevareWatch' søstermedie Ejendomswatch.dk)

Investorer belønner Metros nye planer

Metro vil dele forretningen i to

Metro hænger stadig på varehuse 

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier