FødevareWatch

Dagrofa sælger mere frilandsvinekød

Meny-kæden har succes med salget af svinekød fra friland, og i 2015 steg salget med syv pct.

Foto: Finn Frandsen

Der er kommet flere frilandsgrise på de danske gafler. I hvert fald melder Dagrofa-koncernen om en stigende efterpørgsel efter de svin, som man blandt andet Meny-kæden sælger som Frilandsgrise

Sidste år steg salget med syv pct. - ifølge Dagrofa i en periode, hvor salget af svinekød generelt har været faldende i Danmark.

”Vi ser en tendens til, at forbrugerne bliver mere bevidste om dyrevelfærden. Udviklingen understreges af vores tal for salget af Frilandssvinekød i 2015, som er gået frem. Generelt oplever vi, at forbrugerne efterspørger fødevarer med det, du kan kalde holdning. Det ser vi i økologisalget, men også i salget af Frilandskød," udtaler Markela Dedopoulos, kommunikationsdirektør i Dagrofa i en meddelelse.

Prognose: Landbruget er på vej ud af krisen

Dagrofa forlænger dansk støtteprogram

Ny øko-mejeriserie på vej til de danske supermarkeder

Glade kyllinger sælger bedst i Netto

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier