Der er kommet flere frilandsgrise på de danske gafler. I hvert fald melder Dagrofa-koncernen om en stigende efterpørgsel efter de svin, som man blandt andet Meny-kæden sælger som Frilandsgrise
Sidste år steg salget med syv pct. - ifølge Dagrofa i en periode, hvor salget af svinekød generelt har været faldende i Danmark.
”Vi ser en tendens til, at forbrugerne bliver mere bevidste om dyrevelfærden. Udviklingen understreges af vores tal for salget af Frilandssvinekød i 2015, som er gået frem. Generelt oplever vi, at forbrugerne efterspørger fødevarer med det, du kan kalde holdning. Det ser vi i økologisalget, men også i salget af Frilandskød," udtaler Markela Dedopoulos, kommunikationsdirektør i Dagrofa i en meddelelse.
Prognose: Landbruget er på vej ud af krisen
Dagrofa forlænger dansk støtteprogram
Ny øko-mejeriserie på vej til de danske supermarkeder
Glade kyllinger sælger bedst i Netto