FødevareWatch

Nemlig.com vil fordoble omsætningen for Fyn og Jylland på et år

Hurtigere leveringstid vil booste online-supermarkedet Nemlig.coms omsætning i Vestdanmark det kommende år, selvom markedet er faldet i første halvår, vurderer kommerciel direktør.

Varehuset uden for Aarhus skal efter planen beskæftige 1.000 mennesker. I første omgang vil Nemlig.com ansætte 400-500 folk. | Foto: Nemlig.com

Med sit nye varehus på 32.000 ekstra kvadratmeter forventer Nemlig.com at få mere fart på omsætningen i Jylland og på Fyn, så den over det næste år bliver fordoblet.

Det fortæller kommerciel direktør Mikkel Pilemand efter åbningen i sidste uge af det nye logistikcenter, som Nemlig.com har været i gang med at opføre siden begyndelsen af sidste år. Væksten skal bl.a. komme i kraft af at kunne tilbyde hurtigere levering i Vestdanmark, lyder det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier