FødevareWatch

Coops nye prisprogram indvarsler ny normal for supermarkeder

Fredag lancerer Coop et nyt priskoncept for Superbrugsen og Kvickly. Investeringen på et tocifret millionbeløb skal tjene sig selv hjem ved at bremse kundesivningen, siger kædedirektør. Konsulent er mere skeptisk over for tiltaget.

Kædedirektør for Superbrugsen, Kenneth Pedersen, tror det nye prisprogram for Superbrugsen og Kvickly er kommet for at blive | Foto: PR/Coop

Forårets accelererende inflation har på få måneder gjort danskerne til målrettede tilbudsjægere og discounthajer, når køleskabet skal fyldes. Det har kostet kunder hos supermarkederne, der har måttet tænke nyt for at matche forbrugernes skærpede prisbevidsthed og begrænse sivningen til discountbutikkerne.

Blandt de første til at reagere på skiftet i indkøbsvaner var Dagrofas madmarked Meny, der i april lancerede prismatchkonceptet ’Hverdagspris’ på 400 varer. I maj fulgte Salling Group efter med et priskoncept, der satte loft over mere end 200 varer i Bilka, Føtex og Netto, og som Salling Group i går meldte ud bliver forlænget frem til nytår.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier