FødevareWatch

Coop Danmark-ejer har fundet sin nye kommunikationsdirektør

Coop amba henter ny kommunikationsdirektør hos lederorganisationen, Lederne.

Foto: PRIVATFOTO

Coop amba, ejerselskabet bag Coop Danmark, har fundet sin kommende kommunikationsdirektør.

Fremover bliver det Pia Funch Braskhøj, der skal stå i spidsen for selskabet kommunikationsafdeling - noget, hun skal sideløbende med, at hun varetager stillingen som ansvarshavende chefredaktør for magasinet Samvirke, skriver Pia Funch Braskhøj i et opslag på sin LinkedIn-profil:

”Coop har gang i så mange meningsfulde projekter og stærke lokale fællesskaber, så da muligheden kom, var jeg slet ikke i tvivl,” skriver hun i opslaget, hvor det videre lyder:

”Jeg har første arbejdsdag den 1. september. Og JA! Jeg glæder mig helt vildt til at blive en del af Coop-familien og være med til at udvikle kommunikationen og Samvirke sammen med alle mine nye kolleger, bestyrelsen og samarbejdspartnere.”

Pia Funch Braskhøj kommer fra en stilling som afdelingschef for kommunikation og marketing i Danmarks største lederorganisation, Lederne. Tidligere har hun også haft titel af at være kommunikationskonsulent i Bryggeriforeningen.

Coop og Salling Group er i højeste beredskab for at forhindre hackerangreb

Coops venture-selskab investerer i københavnsk plantestartup

Coop åbner bæredygtig butik

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier