FødevareWatch

Dagrofa afslører placering af ubemandede butikker

To landsbyer og en byggeplads får fra juni deres egen ubemandede butik, afslører Dagrofa, som i samarbejde med Retail360 står bag butikkerne.

Foto: Annika Byrde/Ritzau Scanpix.

Dagrofa sætter nu navn på placeringerne af dagligvarekoncernens tre første ubemandede butikker, som ifølge en pressemeddelelse får hjemme i de to landsbyer Fåborg (Årre) og Demstrup samt ved Femern Bælt på en byggeplads.

Dagrofa åbner i løbet af juni de tre ubemandede testbutikker under Let-Køb-kæden og i samarbejde med Retail360 - og dagligvarekoncernen ser store muligheder i det nye, fleksible butiksformat.

”Vi glæder os rigtig meget til at teste de nye Let-Køb butikker i samarbejde med Retail360,” lyder det i meddelelsen fra Esben Keller, der er kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb:

”Det nye ubemandede koncept giver vores lokale købmænd mulighed for at styrke deres eksisterende forretning og åbner for nye muligheder. En del Let-Køb butikker ligger f.eks. i ferieområder, hvor den bemandede butik er lukket eller har indskrænkede åbningstider dele af året. Med tilføjelsen af en ubemandet butik som supplement til den bemandede, kan vores købmænd tilbyde dagligvarer i flere af døgnets timer og uden for sæson, siger han videre.

Butikkerne skal efter planen drives af Dagrofas egne købmænd i nærområdet, som får til ansvar at stå for at fylde varer på hylderne og tilpasse sortimentet, der skal bestå af i alt 500 varer.

Kunderne kan få adgang til butikkerne via en QR-kode ved indgangen, hvorefter man skal oprette sig med enten MitID eller NemID.

Danmarks første ubemandede butik udsat for tyveri

Ubemandede butikker skal give lokale aktører nye ekspansionsmuligheder

Dansk 7-Eleven snart klar med ubemandet butik

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier