FødevareWatch

Aldi Danmark får tilført over en halv milliard i kapital

Aldi Danmark får tilført penge fra sine tyske ejere. Denne gang er kapitalindsprøjtningen fra Aldi Nord på hele 520 mio. kr.

Foto: Christian Lykking/Ritzau Scanpix

Aldi Danmark får igen tilført frisk kapital - denne gang hele 520 mio. kr.

Det fremgår af en meddelelse fra CVR-registret.

Det er ikke mere end fem måneder siden, at Aldi Danmark fik tilført næsten 300 mio. kr. fra den tyske ejer, Aldi Nord. I løbet af de seneste fem år har Aldi Danmark fået en samlet kapitalindsprøjtning på mere end 3,1 mia. kr.

Aldi Danmark har ikke haft et overskud siden 2009. Selskabet kom ud af regnskabsåret 2020 med et negativt årsresultat på 342 mio. kr., hvilket var en forbedring på 170 mio. kr. sammenlignet med året før.

Omsætningen nåede i samme periode 3,92 mia. kr., hvilket var knap 300 mio. kr. bedre end i 2019.

I forbindelse med mandagens offentliggørelse skriver kommunikationschef i Aldi Danmark, Louise Wendelboe, i en kommentar til Finans:

"Aldi Danmark har en ambitiøs vækststrategi, som kræver både engagerede medarbejdere, tid og store investeringer. Eksempelvis har vi i denne måned åbnet tre nybyggede butikker. Det fortløbende arbejde med at modernisere vores butiksnet og de investeringer, det kræver, er naturligvis afstemt med vores ejere, Aldi Nord."

Stigende råvarepriser rammer fødevareindustrien hårdt

Arla- og Danish Crown-topchefer: Svækkes landmændenes konkurrenceevne, rammer det hele industrien 

Frustreret tangbranche venter stadig på afklaring om fremtiden

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier