FødevareWatch

Store butikker må fra mandag åbne for kundesluserne

Store udvalgsvarebutikker har siden genåbningen den 1. marts været underlagt stramme åbningsregler. Situationen har affødt massiv kritik fra f.eks. Ikea, Ilva og Bauhaus. Nu lemper regeringen på reglerne.

Byggemarkedskæden Bauhaus har ført an i kampen for yderligere genåbning af store udvalgsvarebutikker. | Foto: Mikkel Berg Pedersen/FREELANCE / FREELANCE

Efter to uger med vedholdende protester fra detailhandlen strækker regeringen nu våben. Fra mandag må store udvalgsvarebutikker på over 5.000 kvadrameter åbne for kundesluserne og lukke op til 250 kunder ind samtidig.

Med afsæt i dugfriske vurderinger fra den nye Epidemikommissions har Justitsministeriet netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de nye genåbningsregler for de store butikker fremgår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier