FødevareWatch

7-Eleven overvejer kæmpe obligationssalg

7-Eleven overvejer ifølge Bloomberg News at rejse næsten 67 mia. kr. via salg af obligationer.

Foto: Henning Hjorth

Årets hidtil største udbud af erhvervsobligationer kan være undervejs. 7-Eleven overvejer ifølge Bloomberg News således at rejse 10,95 mia. dollar, eller næsten 67 mia. kr., via salg af obligationer.

Pengene skal bruges som delvis finansiering af købet af en kæde af amerikanske tankstationer ved navn Speedway fra Marathon Peteroleum.

Der er tale om en samlet handel til 21 mia. dollar, hvor det købende selskab er Seven & i Holding, 7-Elevens moderselskab.

Vælger 7-Eleven at gå videre med planerne, vil der være tale om det største salg af erhvervsobligationer, siden Verizon Communications rejste 12 mia. dollar i november, skriver Bloomberg.

Just Eat-direktør vil vinde krig på Londons takeaway-marked Too Good To Go vil bruge massivt millionindskud til USA-udrulning Corona giver boost til takeaway-tvillinger: Fordobler ordrer i 2020 

Mere fra FødevareWatch

Tidligere Meyers-folk klar med ny frokostsatsning

Efter ti år stoppede Carl Johan Paulsen sidste år som chef for Meyers Køkken. Nu vil han og en tidligere kollega ind på det københavnske frokostmarked med ambitiøst afsæt og en plan for de kommende tre år.

Hancock-bryggeriet klarer sig på lokal opbakning

Mindre grænsehandel har hjulpet på omsætningen i Skive-bryggeriets seneste regnskab, der er presset af det manglende salg af fadøl til restaurationer og fester. Smalhals på omkostningsfronten har sikret overskud.

Nordjysk fiskeeksportør fanget i brexit-regler

Frederikshavn-selskabet Chrisfish har fået svært ved at eksportere skaldyr til Storbritannien. Højere toldmur og forsinkelse ved grænsen skaber frustrationer og vil ramme eksporten hårdt.

Parter skyder med skarpt i mejeriopgør: Hvad er mælk?

Plantedrik eller komælk. Tonen skærpes fra mejerisektoren og modstanderne hos plantedrikproducenter som Naturli Foods i forbindelse med EU-forslag, der skal præcisere mejeribetegnelsen. Mejeriforeningen kalder modstanden "hysterisk".

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier