FødevareWatch

Britisk dagligvarekæde vil fastansætte tusindvis

Supermarkedskæden Morrisons gør nu tusindvis af ansættelser permanente, efter at virksomheden satte gang i en hyringsrunde på ryggen af corona-pandemien.

Foto: Andrew Winning/Reuters/Ritzau Scanpix

Den britiske supermarkedskæde Morrisons vil fastansætte tusindvis af medarbejdere, der er blevet ansat under coronapandemien.

Det skriver The Guardian.

Under coronapandemien har Morrisons hyret 45.000 ekstra medarbejdere.

Mange af ansættelserne var vikariater for medarbejdere, der var i risikogruppen eller i karantæne. 25.000 af de nyansatte er fortsat hos Morrisons, hvoraf 6000 er blevet fastansatte. De kommende uger har kæden planer om at fastansætte tusindvis yderligere.

Bølgen af fastansættelser lægger sig op ad lignende tiltag hos konkurrenter som Tesco, der ligeledes ville fastansætte 16.000 medarbejdere, som er blevet ansat under coronapandemien.

Amazon har ligeledes meddelt, at selskabet vil fastansætte 7000 personer i Storbritannien for at imødekomme den stigende interesse for internethandel.

Det er særligt levering af indkøbsvarer, der er steget under coronapandemien. I starten af året udgjorde det 7 pct. af dagligvaresalget i Storbritannien. Det tal er nu steget til godt 13 pct.

Britisk supermarked hyrer 20.000 for at håndtere coronapanik

Walmart genstarter proces omkring muligt britisk frasalg

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier