FødevareWatch

Superbrugsens kædedirektør stopper

Jesper K. Andersen stopper ved udgangen af maj som kædedirektør i Superbrugsen. Afløseren er fundet.

Jesper K. Andersen, kædedirektør for SuperBrugsen, har ifølge en pressemeddelelse valgt at stoppe i Coop. Han fratræder med udgangen af denne måned.

"Det er en stor karriere, der slutter i Coop. Jesper begyndte for over 30 år siden som flaskedreng, og har arbejdet sig op gennem systemet i kraft af stærke resultater. Varehuschef i Kvickly, salgschef i SuperBrugsen, varehusdirektør i Helsinge Brugsforening, kædedirektør for Dagli´Brugsen og har altså de seneste knap tre år stået i spidsen for vores største kæde med flotte resultater," udtaler koncerndirektør Stina Glavind i meddelelsen.

SuperBrugsen nuværende salgsdirektør Jesper Gottschalck Jensen konstitueres som ny kædedirektør.

Superbrugsen får ny salgsdirektør

Om baggrunden for sin beslutning siger hovedpersonen selv:

"Vi har netop leveret et af de bedste resultater i SuperBrugsens historie, og jeg nærmer mig nu de 50 år. Så hvis jeg skal prøve noget andet i mit arbejdsliv, er tiden den helt rigtige. Hvad det bliver, må tiden vise. Men jeg har været meget taknemmelig for alle de muligheder, jeg har fået i Coop-familien og alle de dygtige kolleger, jeg har arbejdet sammen med,"

Jesper K. Andersen har været frontmand i Superbrugsen siden starten af 2018. Før det var han formatdirektør i Daglibrugsen og Lokalbrugsen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier