Dagrofa-topchef: "Vi har en masse kunder inde, som normalt ikke køber ind hos os"

Mens corona-situationen har betydet, at 400 ansatte i Dagrofa Foodservice er sendt hjem, er der øget aktivitet på gulvene i Meny, Spar og Min Købmand. Det kan give detaildelen et skub i en ny retning, siger topchef Tomas Pietrangeli.
Foto: Gregers Tycho/ERH
Foto: Gregers Tycho/ERH

Det er på svært at befinde sig tæt på det vakuum, som hænger over hele udespisningssegmentet for tiden. Dagrofa-topchef Tomas Pietrangeli ønsker ikke at sætte tal på, hvad det får af samlet 2020-betydning for Dagrofa Foodservice-forretningen eller koncernen i det hele taget.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter