FødevareWatch

7-Eleven har mistet 30-35 procent af omsætning og lukker butikker

Modsat detailkæderne er 7-Elevens butikker hårdt ramt af coronakrisen i Danmark, og salget er bremset så meget op, at det er blevet besluttet midlertidigt at lukke de første otte butikker ned.

Foto: Henning Hjorth / Ritzau Scanpix

Det er særligt salget i de 7-Eleven-butikker, der har adresse på landets togstationer, som er ramt af en markant opbremsning i salget, og som resultat af den situation, er kæden i gang med at lukke ned, hvor det giver mest mening.

Det siger Jesper Østergaard, adm. direktør for Reitan Convenience, der driver 172 7-Eleven-butikker i Danmark, til Dansk Handelsblad.

"Vi sælger i øjeblikket 30-35 pct. mindre, end vi plejer. Værst er det gået ud over butikkerne på DSB-stationerne, hvor vi nu har lukket seks butikker midlertidigt ned. Også i lufthavnen i Kastrup er vores fire butikker ramt. Vi har lukket to ned, og nummer tre lukker nok efter på lørdag, når de sidste danskere formentlig er hentet hjem fra udlandet," siger han til bladet.

Som modtræk til situationen overvejer kæden igen at forsøge sig med udbringning af varer, som man tidligere har forsøgt sig med uden det store held.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier