FødevareWatch

Verdens største private label-messe udsættes

Over 2700 virksomheder skulle have været repræsenteret på PLMA-messen i maj, der nu er blevet udsat som følge af frygt for spredning af coronavirus.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Verdens største private label-messe, PLMA Amsterdam, er blevet udskudt som følge af frygt for spredning af coronavirus.

Det meldte PLMA Amsterdam ud til messens deltagere per mail mandag.

Det var planen, at over 2700 virksomheder d. 26. og 27. maj skulle præsentere produkter for et internationalt publikum. Nu har arrangørerne bag PLMA Amsterdam valgt at rykke messen til d. 2. og 3. december. Ifølge mailen vil messen i december stadig komme til at foregå i Amsterdam.

Foruden Amsterdam-messen afholder PLMA også to årlige private label-messer i Chicago i november og Shanghai i december. Der er dog foreløbigt ingen udmeldinger om ændringer af disse messer.

Food from Denmark har siden 2005 hvert år haft en fællesstand på messen i Amsterdam, hvor 40-50 danske fødevarevirksomheder har præsenteret produkter for internationale leverandører.

Messen i Amsterdam er ikke den første fødevaremesse, der er blevet aflyst eller rykket på grund af frygt for virussmitte. I starten af marts blev Nordens største fødevaremesse bl.a. udsat. Også udenlandske messer som vinmessen, Prowein, i Düsseldorf og Mærkevareleverandørernes årstræf er aflyst som følge af virusfrygt.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier