FødevareWatch

Familieejet supermarked satser stort på slagterafdeling: Skal sælge for tocifret millionbeløb

Jysk-fynsk supermarkedskæde vil øge fokus på sine slagteriafdelinger, for at de kan hente millioner hjem til forretningen.

Den familieejede kæde har tolv forretninger og omsatte i 2019 for 1,2 mia. kr., ifølge Dansk Handelsblad. Regnskabet for året er endnu ikke blevet fremlagt. Foto: Sofia Busk/ERH

Den jysk-fynske supermarkedskæde fra Horsens, Løvbjerg Supermarked, satser på, at kædens 12 slagterafdelinger i 2020 vil indbringe millioner.

Det skriver Dansk Handelsblad, som oplyser, at man i kæden har tænkt sig at øge fokus på afdelingerne. Poul Erik Thøgersen, salgsdirektør i Løvbjerg, vil dog ikke sætte tal på, hvor stor investeringen i slagtersatset bliver.

"Vores sats på slagter- og delikatessevarer skal lægge et tocifret millionbeløb oven i vores omsætning i år. Det er et ambitiøst sats – ikke mindst set i forhold til, at slagtermarkedet generelt bakker, fordi forbrugerne vil spise mere grønt," siger Poul Erik Thøgersen, salgsdirektør i Løvbjerg, til mediet.

Kæden tæller 390 medarbejdere og har 14 butikker i Jylland og én på Fyn. Den er ejet af brødrene Erik Løvbjerg og Jan Carsten Løvbjerg.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier