FødevareWatch

Kæden Min Købmand fortsætter med at lukke butikker for at finde optimale placeringer

Selvom kædedirektør Richo Boss forventer, at der er om fem år er lidt flere Min Købmand-butikker på landkortet, end tilfældet er i dag, vil en del forretninger lukke inden 2025 – blandt andet for at optimere placering.

Det er ikke alle Min Købmand-butikker, det går lige godt for, og derfor forventer kædedirektøren at flere vil lukke de kommende år. Foto: Claus Bonnerup / Ritzau Scanpix

Kædedirektør for Dagrofakæderne Spar, LetKøb og Min Købmand Richo Boss forventer at sidstnævnte kæde inden fem år vil have 170 på landkortet.

Det skriver Handelsbladet, der oplyser, at kæden i dag består af 158 butikker. Den lidt beskedne vækst skyldes, at direktøren forventer at lukke butikker i perioden også, til trods for en gennemsnitlig like for like-omæstningsvækst på 3 pct. i 2019, fortæller han til mediet:

"(...) der stor forskel på butikkerne, og det er ikke slut med at lukke butikker – blandt andet fordi nogle i dag har en forkert placering. Men blandt punkterne i strategien er, at vi fremover åbner flere butikker, end vi lukker, og at vi opnår en samlet omsætningsvækst. Det betyder, at vi skal åbne 8-10 nye butikker om året," lyder det fra kædedirektøren.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier