FødevareWatch

Rema 1000 udvider partnerskaber med endnu et slot

Vallø Slot, der har rødder tilbage til 1500-tallet, skal fremover levere økologiske æg til discountkædens knap 350 butikker.

Anders Christiansen, adm. direktør i Vallø Øko, skal fra årsskiftet skal levere økologiske Vallø Slotsæg til Rema 1000. Foto: Rema / PR-foto

Det er Rema 1000's erfaring, at de lokalt forankrede fødevarer er i høj kurs hos danskerne, og derfor tilføjer kæden nu endnu et partnerskab til porteføljen.

Partneren er Vallø Slot og skal fremover skal levere økologiske æg til kædens knap 350 butikker over hele landet. Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

Det nye partnerskab sker som led i Rema 1000's jord til bord-strategi og bliver slot nummer to, som skal levere til kæden. Gram Slot i Sønderjylland står for godt 30 produkter i Rema 1000's sortiment.

"Salget af vores varer fra Gram Slot vokser eksplosivt. Vores kunder er vilde med varer, der er dansk produceret og derfor har kort vej fra jord til bord – og at man selv nemt kan besøge landbruget. Det er efter samme princip, vi nu udvider med det nye partnerskab med Vallø Slot. Det er et slot og et landbrug med en fantastisk historie og med nogle mennesker, som vi deler holdninger med," siger Anders René Jensen, indkøbs- og marketingdirektør i Rema 1000, i meddelelsen.

Æggene fra Vallø Slot bliver lagt, pakket og leveret til Rema 1000 inden for 24 timer, og dagen efter bliver de fordelt til butikkerne i hele landet, fremgår det. Hvert enkelt æg får påtrykt datoen for, hvornår det er lagt.

Vallø Slot ligger ved Køge og har en historie, der strækker sig tilbage til midten af 1500-tallet, fremgår det.

Espresso House-grundlægger satser stort med nyt koncept

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier