FødevareWatch

Bazar Fyn lukker

Ejendomsselskabet Olav de Linde opgiver at inddrive husleje for Bazar Fyn og lukker basaren.

Ole Holbech, TV 2/Fyn/
Foto: Ole Holbech, TV 2/Fyn/

Bazar Fyn lukker. Det skriver ejendomsselskabet Olav de Linde i et brev til butiksindehaverne i basaren.

Lørdag morgen kunne flere af hinanden uafhængige kilder fortælle til TV 2/Fyn, at Bazar Fyn i Odense lukker 31. december. Olav de Linde sætter i brevet ikke dato på lukningen, men skriver at "når tidspunktet for udsættelse af Bazar Fyn foreligger, vil vi orientere jer, og forventer, at lejemålene skal være fraflyttet senest på dette tidspunkt".

Med andre ord kan butikindehaverne godt begynde at gøre klar til at pakke ned og forlade butikkerne.

TV 2/Fyns kilder fortæller desuden, at der ikke er betalt husleje de seneste måneder. Også det bekræfter Olav de Linde i brevet. Her står der: "Da vi ikke længere ser en mulighed for at Bazar Fyn kan betale huslejen, og vi de seneste måneder ikke har modtaget huseleje, har vi vi nu valgt at ophæve lejemålet for Bazar Fyn".

Det er ejendomsselskabet Olav de Linde, der ejer ejendommen på Thriges Pl., men det er selskabet Bazar Fyn Aps der driver basaren, og således skal svare den årlige husleje på omkring tre millioner kroner. Det svarer til i omegnen af 250.000 kroner om måneden.

De seneste par år har netop Bazar Fyn Aps været presset på økonomien. Således viste regnskabet for 2018, at egenkapitalen var nået et minus 525.000 kroner efter underskud før skat på 280.000 kroner i 2018 og et underskud på 655.000 kroner i 2017.

Oveni skyldte Bazar Fyn Aps ved indgangen til 2019 1,1 millioner kroner i huslejedepositum.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Olav de Linde eller Mohammad Saad, som ejer Bazar Fyn Aps.

Denne historie er videre formidlet af Ritzaus Bureau på vegne af TV2 Fyn

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier