FødevareWatch

Dagrofa flyver kommunikationsdirektør ind fra SAS

Med ansvaret for intern og ekstern kommunikation i koncernen har Dagrofa ansat Mariam Skovfoged som ny kommunikationsdirektør.

Foto: PR / Dagrofa

Med virkning fra 11. september er der ikke længere Jan Helleskov, der skal have det overordnede ansvar for kommunikationen i Dagrofa.

Af en meddelelse fremgår det, at koncernen har hentet Mariam Skovfoged ind som ny kommunikationsdirektør, hvor hun som del af koncernledelsen får ansvaret for den overordnede interne og eksterne kommunikation.

Mariam Skovfoged kommer fra en stilling som kommunikationschef i SAS Danmark og hun tiltræder i jobbet 1. oktober.

Mariam Skovfoged har været ansat i SAS siden 2016 og har en baggrund som presse- og kommunikationschef i Miljøstyrelsen, pressesekretær i Miljøministeriet og som journalist på både DR, TV 2 og TV2 Lorry.

"Med Mariam Skovfoged i Dagrofa får vi en kommunikationsdirektør med stærk og relevant erfaring til at videreudvikle kommunikationen i koncernen. Mariam Skovfoged har skabt synlige resultater de steder, hun har været ansat, og vi ser frem til, at hun samtidig træder ind i koncernledelsen og er med til at drive Dagrofas koncernstrategi," udtaler koncerntopchef Tomas Pietrangeli.

Afgående kommunikationsdirektør Jan Helleskov har været i koncernen siden 2016, hvor han kom til det Ringsted-baserede hovedkvarter i Dagrofa fra et job som kommunikationsansvarlig i B&O.

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Jan for hans store indsats i forhold til at professionalisere koncernens kommunikation i en periode med store forandringer", udtaler Tomas Pietrangeli om farvellet til Jan Helleskov.

Dagrofa får ny kategoridirektør fra Coop

Spar omsatte sidste år for 267 milliarder i 48 lande

Dagrofa hiver B&O-mand ind i direktørstilling

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier