FødevareWatch

Normal-kæden på vej ind i Frankrig

Butikskæden Normal åbner inden længe tre butikker i Paris, og dermed fortsætter den ekspanderende kæde, der ejes af Nemlig-aktionær Anders Holch Povlsen, sin rejse ind i nye markeder.

Foto: PR / Normal

Efter at have etableret 90 butikker i Danmark, 83 i Norge, 35 i Sverige og fem i Holland, åbner Normal-kæden, der sælger parallelimporterede kendte brands som Nescafé, Maldon og Heinz, nu også tre butikker i Frankrig.

Det skriver Børsen.

"I Frankrig bliver de produkter, vi sælger, primært solgt i dagligvarekæder. Men de forbrugertest, vi har kørt, viser, at franskmændene godt kan lide den form for treasure hunting, vi kan tilbyde i vores butikker," siger adm. direktør Torben Mouritsen.

Sammen med Bo Kristensen etablerede han den første Normal-butik i Silkeborg i 2013. I 2017/18 omsatte kæden, der i dag ejes af Bestseller-milliardær og Nemlig-medejer Anders Holch Povlsen for knap 1,3 mia. kr.

Medie: Butikskæden Normal pønser på børsnotering

Kiwi-chefer skal åbne Normal-butikker i Sverige

Butikskæden Normal åbner i Norge

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier