FødevareWatch

Meny overvejer at introducere convenience-butikker

Dagrofa-ejede Meny kigger på muligheden for at åbne nye mindre butikker med fokus på convenience.

Foto: PR / Dagrofa / Uffe Weng

Supermarkedskæden Meny har fire år på bagen, og nu overvejer kædedirektøren at åbne convenience-butikker, der stort set kun skal sælge mad, hvor kunderne måske skal kunne spise på stedet. Det skriver Dansk Handelsblad.

"Vi gør os nogle seriøse overvejelser om at åbne butikker, der er mindre end de Meny-butikker, vi normalt åbner. Hvor de skal ligge, hvis de bliver til noget, ved vi endnu ikke. Men vi har godt fat i de urbane kunder — ikke mindst i Nordsjælland og København, så det er naturligt at analysere, om der i de områder kunne være et særligt potentiale for en Meny-butik med fokus på convenience," siger Kenneth Pedersen, der har været kædedirektør siden foråret 2017, til bladet.

Meny Convenience-konceptet skal tage udgangspunkt i et sædvanligt Meny-sortiment, men med færre nonfood-varer, som det allerede er tilfældet i visse butikker. Samtidig vil Meny forsøge sig med servering af mad, bl.a. i Nordhavn i København. Kæden eksperimenterer allerede med netop det på Frederiksberg, fremgår det.

Ny Meny-butik er laboratorium for hele kæden

7-Eleven handler nu kun med "frilandspølser"

Convenience-virksomhed vil være helt økologisk

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier