FødevareWatch

Dagrofa henter ny kædedirektør i Coop

Dagrofas trekløver Spar, Min Købmand og Letkøb har nu fået ny kædedirektør, efter at Niels Karstensen som planlagt stoppede i jobbet i september.

Foto: PR/Dagrofa

40-årige Richo Boss tiltræder den 1. december 2018 som kædedirektør for Spar, Min Købmand og Letkøb.

Han afløser Finn Christiansen, der blevet udpeget som midlertidig kædedirektør, da den tidligere kædedirektør Niels Karstensen stoppede i jobbet midt i september.

Richo Boss kommer til den pressede koncern med en lang baggrund inden for dagligvarehandlen, hvor han tidligere har haft stillinger i Salling Group hos Føtex og Bilka samt i Coop, hvor han senest har arbejdet som salgsdirektør i Kvickly.

"Vi har i Richo Boss fundet den rigtige person til at bygge videre på det stærke momentum, som vi oplever i vores købmandskæder. Foruden stor strategisk erfaring, herunder blandt andet ansvar for salg og drift af butikker i flere kæder, har Richo også skabt flotte resultater. At han på det personlige plan er en meget behaglig person med et godt købmandsgen, der passer perfekt til vores organisation, har også været et væsentligt udvælgelseskriterie," udtaler Tomas Pietrangeli, koncernchef i Dagrofa, i en pressemeddelelse.

"Jeg ser frem til at blive en del af Dagrofa. Jeg har på afstand kunnet følge arbejdet med Spar, Min Købmand og Let-Køb, der fremstår som kæder med selvtillid og fremdrift. Dette arbejde glæder jeg mig til at kunne give mit bidrag til samtidig med, at jeg ser frem til et godt samarbejde med de mange selvstændige købmænd," siger Richo Boss ligeledes i pressemeddelelsen.

Richo Boss tiltræder stillingen som kædedirektør for Spar, Min Købmand og Letkøb den 1. december, hvor han samtidig indtræder i Dagrofas koncernledelse med reference til koncernchef Tomas Pietrangeli.

Spar får midlertidig kædedirektør

Det lokale afsæt skal bringes i spil i fremtidens Superbrugsen

Førstemanden i presset Dagrofa vil vinde krigen - ikke kun et par slag 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier