FødevareWatch

Flertal i Coops bestyrelse bakker op om Bolander

Den nuværende bestyrelsesformand i Coop amba nyder opbakning fra et flertal i koncernens bestyrelse, oplyser bestyrelsen.

Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Otte ud af 11 bestyrelsesmedlemmer i Coop ambas bestyrelse bakker op om den nuværende bestyrelsesformand i skikkelse af Lasse Bolander.

Det meddeler bestyrelsen i en pressemeddelelse forud for det omdiskuterede formandsvalg i Coop den 14. april.

Blandt støtterne er ikke overraskende Coops næstformand, Bjarne Dybdahl Andersen.

"Vi har valgt at give vores opbakning og støtte til Lasse Bolander på baggrund af vores nære samarbejde med ham i bestyrelsen, hvor vi kender ham som en særdeles kompetent, ordentlig og engageret formand," udtaler han i meddelelsen.

De øvrige støtter af Lasse Bolander i bestyrelsen er Ole Juel Jakobsen, Jens Chr. Sørensen, Kim Bruhn, Mette Bækgaard Jørgensen, Birgitte Hesselbjerg, Carsten Lingren og Sofie Irgens.

Tidligere på måneden kunne FødevareWatch skrive, at bestyrelsesmedlemmet i Coop Nicolai Houe officielt støtter modkandidaten Lars Fournais, der er opstillet med støtte fra størstedelen af de selvstændige brugsforeninger.

I alt er opstillet fire kandidater til formandsvalget i Coop. Foruden Lasse Bolander er det Lars Fournais, Chrsitian Christensen og Mikkel Irminger Sarbo.

Officielt: Fire kandidater til kommende Coop-formandsvalg

Coop-kandidat skyder igen: Vi har ikke brug for flere med koncernerfaring

Bestyrelsesmedlem i Coop forsøger at overbevise andre om Fournais

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier