FødevareWatch

Medie: Normal er Danmarks hurtigst voksende virksomhed

Ejeren af discountkæden Normal, Anders Holch Povlsen, er jublende glad over selskabets omsætningsvækst på 12.000 pct., skriver Børsen, som har udnævnt virksomheden til årets gazelle-vinder.

Foto: PR

I løbet af de sidste fire år er butikskæden Normal vokset med 12.000 pct. på omsætningen, som er gået fra under 10 mio. kr. i 2013 til 665 mio. kr. i 2016 og i 2017 løber mod den gyldne milliard.

Det udløser Dagbladet Børsens årets gazelle-pris til Normal med begrundelsen om, at kæden bl.a. er landets hurtigst voksende virksomhed.

Kåringen skete torsdag aften på den afsluttende gazellekonference i København, hvor Anders Holch Povlsen var yderst tilfreds med både vækst og pris.

"Nu drejer det sig om at se fremad og sikre, at butikkerne er endnu pænere og endnu bedre end nogensinde. Ikke mindst at kunderne uden for landets grænser synes, at Normal er en spændende butik at komme i," siger Anders Holch Povlsen til Børsen.

Kæden har omkring 83 butikker i Danmark og åbnede i maj sine første butikker i Norge, hvor der i dag er syv.

Det var Torben Mouritsen og Bo Kristensen, som i 2012 stiftede Normal. Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen købte sig ind i selskabet i 2014.

Butikskæden Normal er vokset med 12.000 procent

Butikskæden Normal vil til udlandet

Medie: Ejerne bag butikskæden Normal er parat til salg 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier