FødevareWatch

Om FødevareWatch

FødevareWatchaug19.jpg 

Om FødevareWatch

Føde- og levnedsmiddelindustrien er en af de største og vigtigste sektorer i dansk erhvervsliv med afgørende indflydelse for fremtidens vækst og arbejdspladser. FødevareWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om føde- og levnedsmiddelindustrien

FødevareWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over FødevareWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på FødevareWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på FødevareWatch: http://fodevarewatch.dk/service/abonnement/

 

Vi kan kontaktes på følgende adresse:

 

FødevareWatch

St. Regnegade 12

1110 København K

 

Redaktion:

Tlf.: 3330 8388

E-mail: fwatch@fwatch.dk

 

Vil du være en del af redaktionen på FødevareWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Jørgen Rudbeck, redaktør

(jr@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8388


Jørgen Rudbeck, født 1980, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2010. Jørgen har tidligere arbejdet på metroXpress og været redaktør på en række forbrugermagasiner i forlaget Mediaprovider. Tidligere anmelder/ekspert, Go' Morgen Danmark, TV 2 og redaktør på iPhone Magasinet. Derudover har Jørgen været journalistpraktikant på Landbrugsavisen, og senest har han arbejdet som journalist på ShippingWatch.


 

Mathies Hvid Toft, journalist

(mht@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8375


Mathies Hvid Toft, født 1991, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og Grønlands Universitet, Illisimatusarfik. Mathies har tidligere været freelancer for Landbrugsavisen og arbejdet for Grønlands største avis Sermitsiaq. Før det var han i praktik på Landbrugsavisen og Børsen, hvor han skrev om økonomi.

 

 

Ida Gaunø Scheel-Bech, journalist

(gsb@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8385

 

Ida Gaunø Scheel-Bech, født 1990, er uddannet cand.merc. i strategi, organisation og ledelse fra Copenhagen Business School. Hun har tidligere været freelancejournalist på Radio24syvs nyhedsredaktion, hvor hun bl.a. var i London for at dække Brexit. Derudover har Ida i flere år været freelanceproducer og -reporter på P3. Før det har hun hentet erfaring i startups, i banksektoren og på et marketingsbureau i Melbourne.

 

 

Anine Holmelund Frandsen, journalist

(aho@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8355

 

Anine Holmelund Frandsen, født 1993, er uddannet journalist fra Griffith University i Brisbane, Australien, og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Anine har tidligere været freelancer for Børsen, hvor hun også var journalistpraktikant og primært dækkede virksomhedsstof.

 

 

Teknisk support

Tlf: 70 777 443
support@infowatch.dk

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte FødevareWatch:

fodevarewatch@infowatch.dk

Tlf. 70 777 443

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com
 

 
Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier