FødevareWatch

Madklubben og resten af restaurationsbranchen vil spare på energien

Der skal skrues ned for de største elslugere i køkkenerne og derfor tager restaurantkæder som Madklubben nye skridt.

Foto: Finn Frandsen

El og gas er blevet en større og større bekymring for landets virksomhedsledere - og restaurationsbranchen er ingen undtagelse. Derfor tages der nu større skridt for at ændre menuer og arbejdsgange. Hos Madklubben betyder det at ændre på menuer og se på råvarer samt tilberedning, skriver Børsen.

I kølvandet på pandemien var der nu ellers lige kommet lidt lys over branchen, men prishop på råvarer og energi tager nu fat og giver usikkerhed. Madklubbens adm. direktør Anders Aagaard peger på, at restaurantkæden må sno sig og finde nye veje selv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier