FødevareWatch

Fejl får virksomheder til at frygte tabt coronakompensation

En forkert dato kan ifølge brancheorganisation betyde, at virksomheders slutafregninger for faste omkostninger kan være fyldt med fejl. Erhvervsstyrelsen har været bekendt med fejlen i over en måned uden at rette den. Styrelsen fastholder, at alle får den kompensation, der er berettiget til.

Foto: Valdemar Ren/Ritzau Scanpix.

En datofejl i Erhvervsstyrelsens system til at slutafregne for faste omkostninger får brancheorganisationen Horesta til at frygte, at virksomheder, der sidste forår var underlagt nedlukninger, kan blive tvunget til at tilbagebetale kompensation, de ellers har krav på.

Erhvervsstyrelsen er ifølge FødevareWatchs oplysninger flere gange blevet gjort bekendt med datofejlen, ligesom styrelsen er blevet gjort opmærksom på den fra flere sider.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier