FødevareWatch

Stor madfestival skydes igang i København

Copenhagen Cooking løber over de kommende 10 dage og skal blandt andet sætte fokus på fællesskaber.

Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

Spis god mad sammen. Madeventet Copenhagen Cooking slår fredag og 10 dage frem dørene op for det årlige madevent, der finder sted på en række lokationer i byen.

Programmet for årets madfestival indeholder mere end 75 events på scener og spisesteder. Fælles for årets festival er temaet om at spise sammen. Og målsætningen er at få lokket i underkanten af 100.000 ud for at smage og opleve hvad ”byens pulserende madscene” har på menuen. Det fortælles i en pressemeddelelse.

“Vi har specielt fokus på at skabe fællesskaber omkring mad og vi er stolte af, at der er så mange middage i årets program, hvor københavnerne har mulighed for at spise sammen i skønne omgivelser. Når alt kommer til alt, så er det i virkeligheden et af måltidets fineste formål – netop at binde os sammen om noget, der smager godt og vi glæder os til, at byde københavnerne velbekomme,” udtaler festivaldirektør Pelle Øby Andersen.

Programmet indeholder en række events fra langbordsmiddag på Magstræde midt i København over streetfood rundt om søerne og smørrebrødets dag.

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier