FødevareWatch

Delivery Hero stiger 12 pct. på fremadrettede meldinger

Oven på kvartalsregnskab med stigende omsætning stiger leveringstjenesten med 12 pct. på børsen i Frankfurt.

Foto: Fabrizio Bensch/Ritzau Scanpix.

Just Eat-konkurrenten Delivery Hero stiger tirsdag 12 pct. til 55,74 euro på børsen i Frankfurt, efter det multinationale madleveringsselskab kom med regnskab for andet kvartal tirsdag morgen.

Omsætningen i andet kvartal steg med 38 pct. målt på den såkaldte Gross Merchandise Volume (GMV) - som er det samlede forbrug gennem platformen.

Det var en lidt mindre fremgang end ventet, men investorerne hæfter sig tilsyneladende mere ved meldingerne fremadrettet, herunder selskabet forventning om en vækst på 7 pct. i GMV i tredje kvartal.

Der er desuden positive kommentarer om udviklingen i Asien, hvor selskabet nu ser solid vækst og i andet kvartal også skabte en positiv indtjening.

Delivery Hero, som i 2021 købte danske Hungry, fastholder i øvrigt forventningerne til hele året.

Meldingerne fra Delivery Hero ser også ud til at smitte af på nogle af selskabets rivaler. Just Eat-aktien stiger 3,7 pct. i Amsterdam, og i London ligger Deliveroo desuden 2,9 pct. højere.

Norsk leveringstjeneste lagde til i toppen i 2021

Wolt Market-chef: ”Vi skal sørge for at vi ikke bliver magelige”

Just Eat har første underskud i Danmark i mange år

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier