FødevareWatch

ISS har sagt nej til kontrakter med dårlige inflationsvilkår

Vi har set tidligere, at få kontrakter kan ødelægge det for ISS, fordi marginerne er så lave, fortæller analytiker hos Sydbank.

Foto: PR / ISS

Serviceselskabet ISS har i løbet af første halvår sagt nej tak til flere potentielle kontrakter, som selskabet ellers kunne have vundet.

Årsagen er, at vilkårene for inflation i kontrakterne ikke var acceptable, oplyser ISS i sit regnskab for første halvår onsdag aften.

”I alle kommercielle processer bliver der gennemført stærk prisdisciplin, og ingen ukontrollerbar inflationsrisiko bliver accepteret,” skriver ISS om beslutningen.

Og det er rigtig positivt, lyder det fra Per Fogh, der dækker ISS som analytiker hos Sydbank.

”De har sagt nej til nogle kontrakter, som de kunne have vundet i første halvår, fordi de ikke kunne gå med til de vilkår, der var for inflation. Det er et godt tegn for mig, at de ikke bare tager forretning for at få forretning, men holder fokus på omkostningskontrollen,” siger Per Fogh til MarketWire.

”Vi har set tidligere, at få kontrakter kan ødelægge det for ISS, fordi marginerne er så lave,” fortsætter han.

7-Eleven forventer at genåbne alle butikker før midnat

Amerikansk fastfoodkæde opjusterer

Coop og Salling Group er i højeste beredskab for at forhindre hackerangreb

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier