FødevareWatch

7-Eleven har åbnet hver tiende butik efter hackerangreb

Tirsdag aften er 18 7-Eleven-butikker åbne for betaling med MobilePay eller kontanter.

Foto: Ringo Chiu/AFP / AFP

Det går fremad for 7-Eleven, og tirsdag aften er 18 af kædens butikker åbne, hvor kunder kan betale med MobilePay eller kontanter.

Det oplyser 7-Eleven i et opslag på Instagram.

Butikkerne lukkede mandag, fordi medarbejderne som følge af et systemnedbrud ikke kunne benytte kasserne eller tage imod betaling.

7-Eleven mistænker fortsat, at det skyldes et hackerangreb. Fra morgenstunden tirsdag var fem af kædens butikker genåbnet, og det tal er i løbet af dagen øget til 18.

”Desuden kører en række andre 7-Eleven-butikker på lokale driftsløsninger, og er derfor ligeledes åbne for betjening. Der kan trygt handles i alle 7-Eleven-butikker, der er åbne, og vi håber på forståelse ved en evt. længere betjeningstid end normalt,” skriver nærbutikskæden i opslaget på Instagram.

Selv om det er fremgang med 18 åbne butikker, er det blot en brøkdel af de 176 butikker, som 7-Eleven har i Danmark.

De ligger primært i København, Aarhus, Aalborg og Odense, men også i mindre byer, i lufthavne, ved nogle hospitaler og ved togstationer i hele landet.

Langt størstedelen af de genåbnede butikker er i hovedstaden, men også ved Odense Station, ved Tuelsø Syd ved Sorø, på Sprogøvej i Hjørring og på Immervad og Frederiks Allé i Aarhus kan man tirsdag aften handle i en 7-Eleven.

Man kan som normalt hente GLS-pakker i butikkerne. Med hensyn til Sharebox skal kunder kontakte 7-Eleven på Facebook for at få hjælp.

Royal Unibrew-kursmål sænkes

Nordjysk handelsselskab udvider direktionen

Norsk Unibrew-ejet bryggeri tager stort resultathop

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier