FødevareWatch

Mad og drikke til studerende sendt i udbud

Der jagtes leverandør af fødevarer og drikkevarer til en række studielokationer på Sjælland og Falster.

Foto: Martin Lehmann/Politiken

Uden mad og drikke duer studielivet ikke.

Derfor er jagten gået ind på en leverandør af en lang række fødevarer og drikkevarer til syv campusområder under Professionshøjskolen Absalon i Region Sjælland. Det viser en opdatering hos udbudstjenesten Mercell.

Rammeaftalen gælder for de kommende tre år på professionshøjskolens syv faciliteter på Sjælland og Falster - og kan forlænges med endnu et år, viser udbudsmaterialet. Her estimeres værdien af aftalen til omkring 20 mio. kr. - og maksimalt 30 mio. kr., hvis der forlænges.

”Volumen er udelukkende vejledende og baserer sig på historiske tal, hvorfor de ikke kan tages som udtryk for en garanteret fremtidig omsætningsstørrelse,” lyder det i beskrivelsen.

Aftalen omfatter et varesortiment med ”kolonialvarer, mejeriprodukter, konserves, bagværk, færdigretter, frostvarer, læskedrikke, frisk frugt & grønt samt bær, og frostvarer.” Hertil kommer kød- samt fiskeprodukter til uddannelsesinstitutionerne.

Kantinedrift til 6500 studerende sendt i udbud

Kendt cateringselskab vinder fødevareudbud i Høje-Taastrup

Ingen kunne matche frokostudbud til 7500 skolebørn

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier