FødevareWatch

Islandsk gourmetrestaurant rykker ind i Tivoli

Skyrsmør, Ástarpungur-kager og tørret havkat lavet med bæredygtige råvarer vil være at finde på menuen, når hæderkronet islandsk restaurant indtager Tivoli i august.

Foto: Stine Tidsvilde

Tivolis gæster fra nær og fjern kan snart se frem til at nyde traditionelle såvel som moderne islandske gourmetretter med udsigt til København.

Det sker, når islandske Restaurant Dill med kok Gunnar Gìslasson i spidsen rykker ind i forlystelsesparken i august, lyder det i en pressemeddelelse.

“Min ambition er at bringe noget unikt og ægte islandsk til København. Dill handler om islandske ingredienser og traditioner serveret på en smuk og elegant måde. Samtidig er målet at skabe en varm, rar og uprætentiøs stemning – et sted, hvor vores gæster føler sig hjemme,” siger Gunnar Gìslasson.

Restauranten vil være at finde i Det japanske tårn, der før har huset michelinrestauranter som KOKS fra Færøerne, københavnske AOC og STUDIO fra Charlottenlund.

Gunnar Gìslasson har tidligere arbejdet i København sammen med andre præmierede kokke som Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach og Mikkel Maarbjerg. Restaurant Dill modtog i år en grøn Michelinstjerne for sit fokus på bæredygtighed og brug af lokale råvarer.

Førsteplads til Geramium vil gavne dansk madscene, mener brancheforening

Køkkenchef tillægger kreativitet æren for Geraniums hæder

Geranium er kåret som verdens bedste restaurant

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier