FødevareWatch

Hoteller og restauranter er ramt af konkurser

Det voksende antal konkurser skyldes stigninger i gas- og råvarepriser samt udfordringer med at skaffe personale.

Foto: Tim Kildeborg Jensen

Konkurserne er for alvor kommet til hotel- og restaurationsbranchen.

Antallet af konkurser steg i juni måned i år med 153 pct. sammenlignet med samme måned sidste år. Hele 38 selskaber inden for branchen måtte dreje nøglen om få uger, før dørene kunne åbnes for besøgende gæster.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier