FødevareWatch

Gorillas går ind i private label-marked

Leveringstjenestens private label-produkter skal ifølge stifteren og direktøren dække kundernes behov for de mest efterspurgte typer dagligvarer.

Foto: PR / Gorillas

Den tyske leveringstjeneste Gorillas lancerer en række private label-varer på nøglemarkederne Tyskland, Storbritannien, Frankrig og Holland. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

”At tilbyde en fremragende kundeoplevelse er kernen i Gorillas’ model. Siden dag ét har vi ønsket at udvikle vores egne produkter med unikke smagsvarianter og kreativ emballage, så de perfekt matcher vores kunders behov og smag,” siger Kağan Sümer, stifter og adm. direktør i Gorillas.

Gorillas lancerer i alt fire forskellige private label-mærker, der hver især skal dække kundernes behov for bestemte dagligvarer og fødevarer:

Gorillas Daily, der vil omfatte dagligvarer som smørepålæg og ost til lave priser; kvalitetsvarer til højere priser såsom frisk pasta og snacks kaldet Gorillas Premium; drikke- og kaffeprodukterne Hot Damn!, der bl.a. skal indbefatte kaffebønner og havredrik; og to øl af mærket < start-up beer > - herunder en bayersk Helles og en Indian Pale Ale.

”Vores nye private labels er også en nøglekomponent i vores rentabilitetsstrategi og vil sætte os i stand til at udvikle nye indtægtskilder på tværs af vores kernemarkeder. Derudover forstærker det vores forpligtelse til bæredygtighed, da vi fokuserer på miljøvenlige løsninger til produktion og emballage,” siger Kağan Sümer.

Flere private label-produkter vil blive tilbudt via tjenestens app over den kommende sommer, og planen er, at private label-sortimentet skal bestå af i alt 50 produkter i 11 af de mest efterspurgte kategorier, oplyser Gorillas i pressemeddelelsen.

Wolt lancerer abonnementsløsning i nyt pilotprojekt

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Leveringstjenester møder modstand i Holland

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier