FødevareWatch

Branche frygter prispres på restauranter: "Vores branche er allerede helt i knæ"

Store prisstigninger på råvarer og energi får restauranter til at hæve priserne på menukortet. Brancheorganisationerne Horesta og DRC er begge enige i, at noget må gøres - men ikke i, hvad der konkret skal gøres.

Sushirestauranter kan være nogle af de restauranter, der kan blive hårdt ramt af prisstigninger på råvarer og energi, mener HORESTA og DRC. På billedet ses Spisestedet Pause i København. | Foto: Jacob Ehrbahn

De stigende priser på råvarer, gas og el er begyndt at gøre sit indtog på restaurationsbranchen, hvilket Horesta, brancheorganisationen for hotel- og restaurantindustrien, sagtens kan skrive under på.

”Vi får opkald fra folk i branchen med tårer i øjnene, fordi de bruger gas til at varme deres forretning op med. Og når gasregningen stiger enormt, rammer det hele bundlinjen,” siger Kristian Nørgaard, politisk direktør i Horesta.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier