Milliardinvestor sætter sig på ejerskab af måltidsselskab

Måltidsaktøren Homemate har fået ny eneejer, viser en CVR-meddelelse. Selskabet har leveret underskud på underskud i opbygningen af konceptet med færdigretter og egne butikker.
Foto: PR
Foto: PR

Rækken af store underskud har langt fra skræmt ejerne i måltidsaktøren Homemate.

Således sætter hovedaktionæren Friheden Invest sig ifølge en CVR-meddelelse nu på hele ejerskabet af selskabet, efter tidligere at have besiddet 90 pct. og nu har overtaget de sidste andele fra Søgaard & Jansen.

Bag Friheden Invest med en egenkapital på 2,5 mia. kr. står Niels Erik Martinsen, der er grundlægger af modekoncernen IC Group.

Homemate har gennem en årrække opbygget en produktion af færdigretter til detailkæder og til de fem butikker i eget navn i København med et samlet underskud over fem år på over 100 mio. kr.

Kort før jul offentliggjorde selskabet det seneste årsregnskab med et minus på 10,7 mio. kr., men hvor adm. direktør Niels Andreæ meldte om, at selskabets koncept med at være ”restauranten derhjemme” nu viser de rette takter.

”I bund og grund har vi været gennem en lang rejse siden Homemate og Maaltidet slog pjalterne sammen – og vi følger vores strategi. Vi er gået fra ret stort minus i nogle år til et minus i seneste regnskab, som vi kan se os ud af. Vi er tæt på vores mål, som er breakeven,” sagde Niels Andreæ i den forbindelse.

Måltidsaktør lander nyt millionunderskud – nærmer sig skiven med sorte tal

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også