FødevareWatch

Milliardinvestor sætter sig på ejerskab af måltidsselskab

Måltidsaktøren Homemate har fået ny eneejer, viser en CVR-meddelelse. Selskabet har leveret underskud på underskud i opbygningen af konceptet med færdigretter og egne butikker.

Foto: PR

Rækken af store underskud har langt fra skræmt ejerne i måltidsaktøren Homemate.

Således sætter hovedaktionæren Friheden Invest sig ifølge en CVR-meddelelse nu på hele ejerskabet af selskabet, efter tidligere at have besiddet 90 pct. og nu har overtaget de sidste andele fra Søgaard & Jansen.

Bag Friheden Invest med en egenkapital på 2,5 mia. kr. står Niels Erik Martinsen, der er grundlægger af modekoncernen IC Group.

Homemate har gennem en årrække opbygget en produktion af færdigretter til detailkæder og til de fem butikker i eget navn i København med et samlet underskud over fem år på over 100 mio. kr.

Kort før jul offentliggjorde selskabet det seneste årsregnskab med et minus på 10,7 mio. kr., men hvor adm. direktør Niels Andreæ meldte om, at selskabets koncept med at være ”restauranten derhjemme” nu viser de rette takter.

”I bund og grund har vi været gennem en lang rejse siden Homemate og Maaltidet slog pjalterne sammen – og vi følger vores strategi. Vi er gået fra ret stort minus i nogle år til et minus i seneste regnskab, som vi kan se os ud af. Vi er tæt på vores mål, som er breakeven,” sagde Niels Andreæ i den forbindelse.

Måltidsaktør lander nyt millionunderskud – nærmer sig skiven med sorte tal

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier