FødevareWatch

Rekom jubler over at byde gæster velkomne igen

Nyheden om genåbningen betyder, at Rekom kan åbne mere end 100 danske barer og natklubber fra næste uge.

Foto: Martin Lehmann/ Ritzau Scanpix

Det skaber begejstring for koncernen Rekom, at nattelivet kan genåbne d. 1. februar i takt med, at coronarestriktionerne bliver ophævet.

Det skriver Rekom i en pressemeddelelse.

Nattelivskoncernens mere end 2.000 hjemsendte medarbejdere modtog onsdag en besked om, at det kan vende tilbage på arbejde efter nattelivet lukkede ned d. 10. december.

"Min telefon har ikke stået stille siden i går eftermiddags, da de første historier om, at restriktionerne ville blive fjernet begyndte at cirkulere. Den er fyldt med beskeder fra kollegaer, der glæder sig til at komme tilbage på arbejde igen, så det er fantastisk," siger Lars Børsting, der er politisk direktør i Rekom.

Nyheden om genåbningen betyder, at Rekom kan åbne mere end 100 danske barer og natklubber fra næste uge.

"Vi får nok at se til. Rigtig mange glæder sig til at være sociale og mødes med deres venner i byen igen. Vi kan se på antallet af reservationer, at der allerede nu er stor aktivitet. Nu skal vi i gang med at bestille varer og gøre forretningen klar, så vi kan byde ordentlig velkommen," siger Lars Børsting, der håber, at denne nedlukning bliver den sidste.

Det er ikke kun i Danmark, at Rekom kan glæde sig over, at restriktionerne bliver hævet. Allerede i denne weekend kan Rekom igen slå dørene op i både Wales og Skotland.

Processen i Wolt-sag får kritik fra flere siden

Virksomheder med tung genstart kan fortsat få kompensation

Letz Sushi lukker restauranter grundet sygemeldinger 

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier